Hoe werk ik? Ik ben coach en raadgever voor mensen, in organisaties.
Samen met hen kijk ik anders naar wat er is.
Ik ben coach en raadgever
voor mensen, in organisaties.
Samen met hen kijk ik anders
naar wat er is.
Hoe werk ik?
Een andere kijk, door in te zoomen op jouw eigen verhaal en thema’s of door uit te zoomen en te kijken naar de organisatie als geheel.

Ik ben coach en raadgever voor mensen, in organisaties. Samen met hen kijk ik anders naar wat er is. Die andere kijk kan ontstaan door in te zoomen op hun eigen verhaal en thema’s, of juist door uit te zoomen en te kijken naar de organisatie als geheel. Of allebei. Als er een nieuw inzicht of beweging komt, kan mijn cliënt zelf weer verder en zit mijn taak er op.

Persoonlijke vraagstukken

Ik coach professionals en leiders over vraagstukken rondom o.a. samenwerking, groei & ontwikkeling, zingeving, zelf-bewustzijn en -positionering, leiderschap, communicatie, gevoel van vastlopen en relaties met de omgeving.

Kracht en vitaliteit van organisaties

Daarnaast ben ik ook raadgever in organisaties als het gaat over kracht en vitaliteit van de organisatie. Ik kan leiders ondersteunen met een andere kijk, die uitgaat van de organisatie als levend en zelfregulerend systeem. Dit is behulpzaam bij vraagstukken waar er sprake is van zich herhalende patronen, onduidelijke oorzaken, wegstromende energie (ook voor nieuwe leden van de organisatie), waar gebruikelijke interventies niet blijvend helpen, er goede wil is en het toch steeds niet lukt.

Werkwijze

Bij interesse voor mijn begeleiding zal ik altijd eerst een vrijblijvend gesprek met je voeren. Daarin maken we kennis en kunnen we je vraagstuk samen verkennen. Daarna doe ik een voorstel voor een mogelijke aanpak, die meestal een korte serie gesprekken omvat in een frequentie die voor jou werkt. Ik geloof niet in het afspreken van langdurige trajecten. Het kan ook een voorstel voor een opstelling zijn. Gaandeweg zullen we erachter komen wat er nodig is. Zodra jij het gevoel hebt dat je verder kunt, zijn we klaar.

Accreditatie: PCC (ICF)

Ik heb in 2013 de gerenommeerde coach opleiding bij het MMS Institute uit Amsterdam afgerond. Daarnaast heb ik vele aanvullende opleidingen gedaan, onder andere in opstellen en systemisch coachen bij het Bert Hellinger Instituut. Voor mijn eigen ontwikkeling, reflectie en spiegeling maak ik deel uit van enkele intervisie groepen met vakgenoten. Ik heb accreditatie van de ICF (International Coaching Federation) op het level PCC (Professional Certified Coach)

CredentialBadges_PCC
shutterstock_765936877
systemisch kijken

Alleen met het hart
kun je goed zien,

het wezenlijke
is voor de ogen
onzichtbaar

Antoine de
Saint-Exupéry